Přejít k hlavnímu obsahu

Ghost of Tsushima na PC bez PSN účtu? Pouze částečně

8. 5. 2024 | 14:00 Gaming
Už 16. května se nadšenci herního titulu Ghost of Tsushima mohou dočkat PC verze, která bude obsahovat exkluzivní funkce Director's Cut. Dobrou zprávou je, že singleplayer nebude požadovat vytvoření PlayStation Network účtu. To se však nedá říct o multiplayeru. K připojení s ostatními hráči budete účet PSN potřebovat.
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Zdroj: Sucker Punch / Sony

Ghost of Tsushima konečně na PC. Oficiální vydání jedné z top her posledních let na počítače je naplánováno na 16. května, přičemž vyjít by měla na platformách Steam a Epic Games. PC verze navíc obsahuje exkluzivní Director's cut funkce, které by měly zlepšit vizuální stránku hry a celkovou snímkovou frekvenci.

Jakmile vyjde Ghost of Tsushima na PC, bude zřejmě prvním titulem pro PlayStation na PC s využitím nového překrytí. Zahrnovat bude totiž jak seznam přátel, trofeje a nastavení, tak celkové zobrazení profilu. Bude k tomu potřeba PlayStation Network účet.

Ačkoliv se povinnost založení účtu nevztahuje na singleplayer, o multiplayeru se to říci nedá. „Abyste si byli vědomi, pro online multiplayerový režim Legends a pro použití překryvné vrstvy PlayStation je vyžadován účet PSN! Není nutné hrát hru pro jednoho hráče,“ sdělila společnost Sucker Punch Productions.

Online režim v rámci Ghost of Tsushima: Legends je plně oddělen od základní kampaně pro jednoho hráče. Mise založené na základní japonské mytologii si společně budou moci zahrát v jednom týmu až čtyři lidé.