Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq chystají novou sestavu. Hovoří se o bývalých hráčích Astralis a fnatic!

25. 4. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 Spekulace
Nejnovější iterace Entropiqu nepřinesla vytoužené úspěchy, proto došlo na loučení hned se třemi hráči. Jejich možní nástupci přitom mají za sebou angažmá na té nejvyšší světové úrovni.
Christian „Buzz“ Andersen
Christian „Buzz“ Andersen
Zdroj: ESL (Viola Schuldner)

Kde jsou ty časy, kdy se Entropiq díky ruské sestavě pohybovali kolem nejlepší světové desítky. Maximem posledního pokusu je 63. příčka, to byl v sestavě ještě David „forsyy“ Bílý. Ani bez něj se ale tým neposunul. Důsledkem je tak další radikální řez, který přežili pouze Tizian „tiziaN“ Feldbusch a Max „Marix“ Kugener.

O jako první možné posile se již na začátku měsíce začalo mluvit o Christianu „Buzz“ Andersenovi. Ten oficiálně stále ještě sedí na lavici slavné organizace Astralis, v jejíchž řadách musel vyklidit místo hvězdným akvizicím. Dlouhodobě si sice vysoký rating nedržel, na mnoha eventech však ukázal, jaký potenciál ukrývá.

Vedle 21letého Dána se tento týden začalo skloňovat další zajímavé jméno ze světa. Dion „FASHR“ Derksen má za sebou angažmá v 00NATION, OG, ECSTATIC a také ve fnatic. V jednom týmu by se tím pádem mohli potkat semifinalista IEM Cologne, čtvrtfinalista BLAST.tv Paris Majoru a člen někdejší světové jedničky.

Případný pátý hráč je zatím neznámý, pokud tedy zájem o dva známé borce Entropiq dotáhnou a sestava nebude vypadat úplně jinak. Mezitím se už rozloučili s jedním hráčem na lavičce. Luka „c0llins“ Živanović zamířil do iNation, zatímco Blagoi „oxygeN“ Dimitrov a Łukasz „mwlky“ Pachucki si působiště stále hledají.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.