Přejít k hlavnímu obsahu

Emotikon za miliony? Hype Train na Twitchi dosahuje nových výšin

28. 3. 2024 | 12:00 Twitch
Hype Train na Twitchi dostává novou podobu. Byly přidány nové úrovně a také nové odměny. Nyní lze dosáhnout až úrovně 100, což odemkne jedinečný emote „Kappa Infinite“. Jenže fanoušci si za něco takového pořádně připlatí, možná i několik milionů korun.
Emotikon Infinte Kappa
Emotikon Infinte Kappa
Zdroj: Twitch

Podporou oblíbeného streamera na Twitchi vykouzlíte nejen úsměv na tváři, ale můžete zahájit takzvaný Hype Train. Ten zapojuje celou komunitu, která se snaží dosáhnout co nejvyšší úrovně a odemknout různé odměny v podobě emotikonů. Vše je ale časově omezeno, takže diváci si nemohou dovolit otálet.

Českým rekordmanem je Agraelus s úrovní 31. O nejvyšší úroveň, která byla kdy dosažena, se postaral herní vývojář a streamer Pirate Software, jenž zastavil vlak na 55. stanici. Na tak vysokém levelu už přitom žádné další odměny nepřibývaly, ačkoliv diváci tehdy nashromáždily téměř 1 a půl milionu korun. Twitch nyní strop Hype Trainu zavádí, a to na úroveň 100. Takové výšiny ale rozhodně nevyjdou levně.

Odměnou za dosažení nového vrcholu je globální emotikon „Kappa Infinite“. V Hype Trainu se nových úrovní dosahuje exponenciálně, tedy k dosažení další úrovně je potřeba více bitů a subů než k předchozí úrovni. S postupem je každá nová úroveň stále obtížnější. Podle prvních odhadů se cena pohybuje kolem téměř 12 milionů korun. Roli však může hrát i hodnota předplatného, země a další podrobnosti.

Zdroj: Twitch/X
Štítky: Twitch, Hype Train
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.